Misleidende BerichtenHoewel members die onze site niet rechtmatig of ongepast gebruiken direct verwijderd worden, hebben we hieronder een overzicht geplaatst van een aantal berichten die misleidend kunnen zijn. We hopen dat je hierdoor alert blijft en niet per ongeluk ten prooi valt voordat wij de zender hebben kunnen verwijderen.

- Betaalde telefoonnummers (0900, 0906, 0909, etc.). Een member kan jou vragen een betaald telefoonnummer te draaien, dat jou alleen maar geld kan kosten. Deze members zijn niet legitiem.
- Financiele vergoeding. Een member kan jouw vragen te helpen met het versturen van geld of naar geld vragen. Wees gewaarschuwd dat deze berichten puur bedrog zijn en dat de inhoud van deze berichten bedoeld zijn om jou te misleiden. Stuur niemand geld of ga op verzoeken in. Profielen waarin om een vergoeding wordt gevraagd worden niet geaccepteerd.
-De SMS nummers waar je niet op in moet gaan zijn nummers waar je "ja" of "activeer" moet smsen en wat naar een 4 cjiferig nummer moet. Dit zijn betaalde service nummers. -De andere nummers (gewone 06) zijn minder gevaarlijk maar als je toch zaken gescheiden wilt houden raden wij je aan om een aparte pre-paid simkaart aan te schaffen om zo geen prive risico te lopen. -Je kan natuurlijk ook gewoon via de site een aantal keer afspreken totdat je de ander wat beter kent.