Ik wil controle over de knipogen die ik ontvang. Hoe doe ik dat?

Je kunt het aantal knipogen wat jewit ontvangen beperken, en ook van het type member wijzigen binnen de Knipoog Instellingen pagina. Klik op het drop-down menu op je gebruikersnaam rechts boven in je scherm, selecteer “Account Instellingen” en klik op de “Communicatie” tab. Klik “wijzig” onder de kop “Knipoog Instellingen” wat het volgende scherm naar voren brengt..

Wat voor instellingen zijn er voor de Knipogen beschikbaar?

Er zijn twee soorten instellingen:

 1. Maximum aantal knipogen per dag

  In de Knipogen Instellingen pagina, kun je kiezen hoeveel knipogen je maximaal per dag wilt ontvangen. Dit kan zijn “geen knipogen” of een gedefineerd aantal knipogen. Je kunt dit zelf aanpassen en je zult de knipogen op volgorde van sturen ontvangen, “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt” principe.

 2. Type members wie jou een knipoog kunnen sturen*

  Er zijn twee categorieen van filtes: member type en leeftijd. Door de relevante tickbox aan te vinken, geef je de geselecteerde leden toestemming om jou een knipoog te sturen. Bij leeftijd zul je moeten aangeven tussen welke leeftijdsgrens je graag knipogen wilt ontvangen.

  *Dit is een feature die alleen voor Silver/Gold/ Platinum leden beschikbaar is.

 3. Wat gebeurd er als het maximum aantal knipogen per dag bereikt is?

  Je zult alleen de eerste aantal knipogen wat je hebt ontvangen in je knipoog inbox te zien krijgen. Leden die je proberen een knipoog te sturen worden gevraagd in plaats van een knipoog te sturen op een andere manier contact op te nemen, bijvoorbeeld via een persoonlijk bericht. Leden kunnen ook proberen de volgende dag een knipoog te sturen.

  Hoe verander ik het type leden voor de filter?

  Het type leden filter is gebaseerd op het type wat je in je profiel hebt aangegeven. Ga naar de “wijzig profiel” pagina en verander de velden “geinteresseerd in” en “leeftijd tussen” in je profiel.

  Heeft het maximum aantal knipogen filter verband met het aantal knipogen wat ik kan versturen?

  Nee, deze instelling heeft geen verband met het aantal knipogen wat je kunt versturen. Je kunt nog steeds hetzelfde aantal knipogen per dag versturen, ongeacht je knipoog filter instellingen.